• Anja Knop Trans den 24-08-2016
    Information fra SFO
    I forbindselse med skoleferien, uge 42, vil vi bede jer til-/framelde jeres barn i SFO. Det foregår via DayCare (brug jeres forælder app på telefonen eller gør det på skærmen i SFO, hvor vi gerne er behjælpelige). Deadline for tilmelding er den 15.september.

Vibeke Larsen

Claus Rokkjær den 18-08-2016
    Tilbud om korsang 4.-6. klasse
    Ligesom sidstse år tilbydes korsang for elever i 4.-6. klasse. Læse mere om tilbuddet i vedhæftede.
    Bente Larsson den 18-08-2016
    Kære forældre!
    Vi har rigtigt mange elever, som kommer i skole meget tidligt om morgenen. Det er selvfølgelig dejligt, at de slet ikke kan vente med at komme i skole, men vi har på skolen først tilsyn med eleverne fra klokken 7.50, hvor medarbejderne møder ind, og det er derfor uhensigtsmæssigt, at eleverne kommer tidligere. Eleverne bør først komme i skole omkring klokken 7.50, med mindre de har morgenpasning i SFO.

Ang. bilkørsel, samt af- og påstigning af elever på Gimsinghovedvej i Midtbyen. Her gør vi opmærksom på, at der er indkørsel forbudt til af- og påstigning oppe ved skolen i tidsrummet 7.00 - 9.00. Af og påstigning sker på Struerdalvej, der er sidevejen på venstre hånd, når man kører ind af Gimsinghovedvej.
  • 30-08-2016
    16:15-17:00
    Fyraftensmøde for forældre til engelsk valghold 7.-9.kl · 7A · 7B · 7C · 8A · 8B · 9A · 9B · 9C · M3 · M3-U